Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: 1- İSTİYORUZ Kİ… Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “Biz” kavramı yerine “Takım Ruhuna” inansın, takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. 2- İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın. 3- Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşma ve işbirliğine açık olsun. 4- İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın.

Misyon: Öğrencilerimizin; “EĞİTİMDE KALİTE , KALİTEDE ZİRVEYE…” 1- Toplumda erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği, 2- Uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusa ve uluslar arası örnek bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15-20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04723126020

Belgegeçer - (472) 312 6101

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://dogubeyazitybo.meb.k12.tr

Adres - Barış Mahallesi, Kızıldize Caddesi Doğubayazıt/AĞRI

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ

Adres - Barış Mahallesi, Kızıldize Caddesi Doğubayazıt/AĞRI

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR. İLMERKEZİNE İSE 90KM UZAKLIKTADIR.