AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Yatılı Bölge Ortaokulu

Yatılı Bölge Ortaokulu

Barış Mahallesi, Kızıldize Caddesi Doğubayazıt/AĞRI
Vizyon
1- İSTİYORUZ Kİ Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, Onlar ve Biz kavramı yerine Takım Ruhuna inansın, takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. 2- İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın. 3- Bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşma ve işbirliğine açık olsun. 4- İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın.
Misyon
Öğrencilerimizin; EĞİTİMDE KALİTE , KALİTEDE ZİRVEYE 1- Toplumda erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği, 2- Uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusa ve uluslar arası örnek bir kurum olmaktır.
Otopark:1
08:20-15-30
Lojman
0 -
KARAYOLU
ŞEHİR MERKEZİ
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE İSE 90KM UZAKLIKTADIR.